DPlot Forum Index DPlot
http://www.dplot.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CurveLabel Behavior Change?

 
Post new topic   Reply to topic    DPlot Forum Index -> Bug Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
RonShurtz



Joined: 28 Mar 2005
Posts: 3
Location: Topeka, Kansas

PostPosted: Tue Jan 19, 2016 12:06 am    Post subject: CurveLabel Behavior Change? Reply with quote

In April of 2006 I created an application that used the DPLOTLIB.dll library to plot discharge versus return interval data from hydraulic regression analyses.
Over the years, as I made modifications to the application, I would check for, download, and use the latest version of dploltlib.dll.

Originally I used version 2.0.4.1?
Later, I updated to version 2.1.5.0
And in the last year to version 2.2.8.5

My application uses the original macro "CurveLabel" to place text at the right end of each curve.
(To the right of the last point on the curve.)
I have noticed that when I use the "CurveLabel" macro in the current version, 2.2.8.5, it no longer places the text after the last point in the curve, but rather places it after the second curve point.

This behavior occurs when the only change in my code is to compile it pointing at version 2.2.8.5. When I point the application at version 2.1.5.0, the text goes back to after the last point.

I know "CurveLabel" is a legacy command, but it appears that maybe something has changed from its original function to now?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
DPlotAdmin
Site Admin


Joined: 24 Jun 2003
Posts: 2289
Location: Vicksburg, Mississippi

PostPosted: Tue Jan 19, 2016 11:44 am    Post subject: Reply with quote

The macro command isn't the problem. It appears I fouled up curve labels in general some time ago and you should get the same result whether you set your labels programmatically or manually. The foulup occurred in attempting to ensure that the label was drawn on the screen. I'll fix this as soon as possible. I apologize for the trouble.
_________________
David Hyde
support@dplot.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
jsc



Joined: 02 Dec 2005
Posts: 221

PostPosted: Thu Jun 02, 2016 11:38 am    Post subject: Reply with quote

Yes, I just noticed this as well, wondering if I changed some setting someplace.

David, regardless of the Excel 2013 append-fix status, are you planning on a bug fix release in the near future? We are no higher than Excel 2010-32bit here at work (and I'm still getting away with 2007 because I refuse to slow down with 2010), so we won't miss an issue with 2013-64!
Back to top
View user's profile Send private message
DPlotAdmin
Site Admin


Joined: 24 Jun 2003
Posts: 2289
Location: Vicksburg, Mississippi

PostPosted: Thu Jun 02, 2016 9:35 pm    Post subject: Reply with quote

Yes. But that's all I'm prepared to say.
_________________
David Hyde
support@dplot.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DPlot Forum Index -> Bug Reports All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group