DPlot Forum Index DPlot
http://www.dplot.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Update Error

 
Post new topic   Reply to topic    DPlot Forum Index -> Bug Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
AlPhuket



Joined: 04 Dec 2009
Posts: 5

PostPosted: Mon Dec 07, 2009 8:38 pm    Post subject: Update Error Reply with quote

When I have tried to update to the latest version, I get a dialog box with the header saying "16 Bit MS-DOS Subsystem" and the message "C:\Progra~1\DPlot\DPLOTF~1.exe
The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction.
CS:11f0 IP:021c OP:63 68 61 72 73 Choose "Close" to terminate the application"
I am running Vista on a Macbook Pro, with all the latest updates and Kaspersky Antivirus. The version of DPlot is 2.2.7.5
Back to top
View user's profile Send private message
DPlotAdmin
Site Admin


Joined: 24 Jun 2003
Posts: 2113
Location: Vicksburg, Mississippi

PostPosted: Mon Dec 07, 2009 10:12 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for the note. That's not one I've heard reported before.

Quote:
I am running Vista on a Macbook Pro...


Can't say for sure, but I'd guess whatever emulator you're running... isn't emulating.
_________________
David Hyde
support@dplot.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
AlPhuket



Joined: 04 Dec 2009
Posts: 5

PostPosted: Mon Dec 07, 2009 11:30 pm    Post subject: Update Error Reply with quote

Hi David,

I am not running any emulator - my Macbook is dual booting so when in Vista should be identical to any other computer running Vista. I tried to uninstall and reinstall the software with the exact same error coming back.

Regards, Al
Back to top
View user's profile Send private message
AlPhuket



Joined: 04 Dec 2009
Posts: 5

PostPosted: Tue Dec 08, 2009 1:19 am    Post subject: Update Error Reply with quote

Hi David,

Just a note to let you know that I got the update error solved and what caused it. We are using a VSAT system here and the website "filekicker.com" is blocked, so that when I tried to update, it didn't complete the download, "dplotfull_setup.exe", only downloading 4.54 kB, which then tried to install unsuccessfully. I used a data card to update and all worked as it should. I hope this hasn't caused you any trouble. Embarassed

Regards, Al
Back to top
View user's profile Send private message
DPlotAdmin
Site Admin


Joined: 24 Jun 2003
Posts: 2113
Location: Vicksburg, Mississippi

PostPosted: Tue Dec 08, 2009 1:18 pm    Post subject: Reply with quote

No trouble at all. I'm a bit perplexed that the updater doesn't return a better error message than that. I'll have to look into this one.
_________________
David Hyde
support@dplot.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DPlot Forum Index -> Bug Reports All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group