DPlot Forum Index DPlot
http://www.dplot.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Bug in changing a data set to 2nd Y axis

 
Post new topic   Reply to topic    DPlot Forum Index -> Bug Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dna



Joined: 05 Apr 2006
Posts: 2

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 2:34 pm    Post subject: Bug in changing a data set to 2nd Y axis Reply with quote

The top most data set (as shown in the graph legend) does not appear in the list that is given in the Options/Multiple Axes... menu with Independent Y2 selected. As a workaround I have to change the order of the datasets in the legend to make the top most dataset available in the Multiple Axes menu. I'm using V2.0.4.1 on XP Pro.
Back to top
View user's profile Send private message
jsc



Joined: 02 Dec 2005
Posts: 209

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 2:49 pm    Post subject: Reply with quote

I think that is a stated "feature" in the help file, ie, the first "Y" is not a choice for Y2. However, the workaround seems to be reordering the curves from the View>Reorder curves menu, and then go back to the Multiple axes dialog.
Back to top
View user's profile Send private message
DPlotAdmin
Site Admin


Joined: 24 Jun 2003
Posts: 2130
Location: Vicksburg, Mississippi

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 2:59 pm    Post subject: Reply with quote

Right. And thanks.
_________________
David Hyde
support@dplot.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DPlot Forum Index -> Bug Reports All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group